De Naeckte Brouwers

De Naeckte Brouwers

De Naeckte Brouwers

Na ruim 12 jaar thuis op kleine schaal ambachtelijk te hebben gebrouwen en 2 jaar als gastbrouwer bij verschillende brouwerijen te hebben gebrouwen, is er een eigen brouwerij vanaf november 2013 in Amstelveen. Het is op afspraak mogelijk om de brouwerij te bezoeken met aansluitend een proeverij. Als je hierin geïnteresseerd bent, dan kun je op de website alle informatie hierover vinden.

Het logo is gemaakt met een knipoog naar het wapen van Amstelveen, vier kruizen. De kruizen werden in Nederland ook als aanduiding gebruikt voor het type bier en ingekerfd in de houten vaten. Op de etiketten geven de kruizen ook de sterkte in alcohol of complexiteit van het desbetreffende bier aan.

Wat is goed

Ervaren brouwers die geschoold zijn in Belgie, die meerdere stijlen brouwen in eigen brouwerij. Daarbij maken ze gebruik van van kruiden en verschillende hopsoorten. Huurbrouwers kunnen gebruik maken van apparatuur 

Wat kan beter
Alle bieren zijn boven de 6% er is geen licht tafelbier verkrijgbaar.  Geen proeflokaal en rondleidingen, wel is a er op afspraak bezoek mogelijk.
Door kleine productie alleen in randstad verkrijgbaar.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Sluit Menu