BLOG

Welke koers vaart de farmaceutische industrie voor een betere samenwerking en positieve herwaardering?

De reputatie van de farmaceutische industrie (FI), vergelijkbaar met andere branches als olie en tabak, is er in de afgelopen 10 jaar niet echt beter op geworden. Daarentegen is de waardering en aandacht voor artsen en onderzoekers, die oplossingen bedenken voor chronische aandoeningen en de daarbij horende hogere gezonde levensverwachting, alleen maar positief gestegen. Het… Lees verderWelke koers vaart de farmaceutische industrie voor een betere samenwerking ...
Read More →

Duurzaamheid – Wasmachine

Het werkt nog steeds niet goed, bevordering van de duurzaamheid in de samenleving. Het kost te veel geld. De consument moet telkens toeslagen betalen als vervuiler en een toename van de levenscyclus bezorgt de industrie minder winst. Dus dat willen de multinationals gewoon niet. Ga eens op zaterdag bij de gemeentelijke stortplaats kijken. Hier wordt… Lees verderDuurzaamheid – Wasmachine »
Read More →

Help, moet ik voortaan alleen bonen eten?

We worden de laatste maanden weer wakker geschud met alarmerende berichten over voedsel en verhoogd risico op kanker. Niets nieuws onder de zon want dat was 15 jaar terug natuurlijk ook al een onderwerp van discussie. Het ging toen over de toepassing van groeihormonen bij runderen en het ongelimiteerde gebruik van antibiotica bij (pluim)vee. Het gebruik hiervan, legaal of illegaal, wordt oogluikend toegelaten om de ...
Read More →

Weg met Europa

Europese Unie faalt in beleid Welke kant gaan we op met de Europese Unie. Wat zijn nu eigenlijk de voordelen voor de burger in Nederland en wat hebben we democratisch zelf nog te bepalen zonder dat Brussel ons terugfluit? Het Verenigd Koninkrijk heeft na de Brexit poll democratisch besloten om gevolg te geven aan de… Lees verderWeg met Europa »
Read More →

Stop de Bladblazers!

Het is weer herfst, dan vallen de blaadjes van de bomen. Een natuurwet waaraan niet te ontkomen valt. Natuurliefhebbers trekken naar bos en park om de veranderende kleurenpracht te bewonderen. Niet iedereen is gecharmeerd van vallende bladeren.
Read More →