Take Me Out to the Ball Game

Baseball

New York biedt een hele ruime keuze om naar sport activiteiten te gaan kijken. Kijk maar eens rond op deze agenda.  Welke keuze maak je voor een sport om met elkaar naar toe te gaan en ook nog betaalbaar te houden? dat is niet moeilijk in New York: De New York Yankees

Het is vrij eenvoudig om thuis in Nederland of in New York on-line tickets te kopen voor een wedstrijd van de New York Yankees. Er worden wel heel vaak wedstrijden gespeeld, bijna elke dag in het seizoen. Als de Yankees niet spelen kun je altijd nog uitwijken naar een andere wijk Queens waar de New York Mets spelen. Het gaat bij Baseball om de totale sfeer, ga iets eerder naar de wedstrijd om rond te kijken in de merchandise stores naast het stadium om een befaamde cap met het 49 brand te scoren. De echte hardcore fans lopen rond in hun gestreepte Yerseys en hebben al snel een bucket met chicken wings, of een plastic cap gevuld met nachos met een pint of lager als ondersteuninmg voor op de tribune.

Op deze web site hier kan je een datum voor een wedstrijd uitkiezen wanneer je in New York bent. Tickets betaal je van te voren met een creditcard. De tickets worden toegestuurd met een barcode om uit te printen of te laten scannen.

Wat kost een plaats?

Prijzen voor een ticket lopen vanaf $ 5 tot duizenden dollars. Een mooie plaats in de tweede ring is aan te raden en kost tussen de $ 25 en $ 150 per persoon. Het nieuwe Yankee Stadium is zo gebouwd dat je overal snel bij kunt komen en ook een goed zicht hebt op de wedstrijd. Je kan ook even rondlopen en op staanplaatsen dichter bij het veld foto’s maken of VIPS spotten. De all-in VIP seats zijn extreem duur maar goed verzorgd en kijk maar op de grote monitor wie er vanavond aanwezig is, Jerry Springer als Yankees fan of  Jerry Seinfeld als Mets fan. We hebben op tijd goedkope tickets van $ 12,50 voor het 412 vak weten te bemachtigen en dan cipf-es.org wel de lokale wedstrijd tegen de Mets uit Queens!

Hoe kom ik in het Yankees stadium?

Met de metro lijn 4 vanuit Manhattan is de beste manier om naar het stadion te gaan. Terug neem je dezelfde route, maar wil je drukte en het wachten op een plaats in de metro vermijden ga dan wat eerder rond de 10e inning weg. Je kan ook langer blijven om nog wat te drinken en met de fans de wedstrijd door te spreken.

Andere suggesties:

  • Voor de echte fans is er de Yankees Stadium Tour, rondleiding met gids en museum.
  • Boek van te voren je kaartje, prijzen gaan alleen maar omhoog en keuze aan goede plaatsen wordt minder.
  • Koop je Yankees stuff buiten bij de kraampjes en winkels gelegen aan de metro lijn. Genoeg keuze.
  • Eten en drinken wordt nauwelijks meegenomen en ook niet toegestaan, er wordt vooraf gegeten of er worden emmers met popcorn, chicken wings of de beroemde 49 cap met nachos besteld.
NY-339
NY-338
NY-337
NY-336
NY-335
NY-334
NY-333
NY-332
NY-331
NY-330
NY-329
NY-328
NY-327
NY-326
NY-325
NY-324

Vorige
Volgende

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Plaats een opmerking

* Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de veilige opslag en gebruik van je gegevens.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. Geen probleem voor mij Privacy Beleid