Visiting Time Square

Tja, je moet natuurlijk op het beroemde Time Square plein geweest zijn als je in New York bent. Zeker in de avond is het met al die electronic billboards en brandende lampjes een betoverend mooi gezicht. Maar het is toch echt een enorme verloederde plaats aan het worden. Gevuld met steeds meer junkfood kraampjes en goedkope souvenirs winkeltjes. Veel vuilnis op straat vanwege weggegooide flyers en meer zakkenrollers dan gemiddeld (vanwege de drukte en onoplettendheid van toeristen).  Last but not least is de grootste irritatie de steeds maar groter groeiende groep aan aggressieve street “entertainers”.

Straat Artiesten

Deze “artisten” zijn gekleed in Disney of animatie pakken (zag zelfs een rondrennende minion) en springen gelijk op je nek als je lang naar ze kijkt. Het doel is om dollars af te troggelen vanwege geleverd vermaak. Kinderen worden benaderd voor een leuke foto door moeder of vader waarna dee beurs moet worden getrokken. De laatste idiote trend zijn de body painted “nude ladies” die zich onverhuld aan je opdringen voor het maken van een foto van je weet wel. Ze zijn vasthoudend en laten je pas los nadat je een donatie aan de kunst hebt verricht.

Ben ik te negatief geworden, nee maar wel realistisch omdat ik meerdere vervelende taferelen heb waargenomen. Voorkom problemen en ga gewoon deze personen uit de weg. Geen geknuffel met deze loonies, geen foto’s maken. Wat heeft dit straat theater zowie zo met New York te maken?

Kom je voor de licht show of het theater gedraag je dan als een New Yorker en geniet hier dan ook van de show maar verder loop hier snel aan voorbij.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Plaats een opmerking

* Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de veilige opslag en gebruik van je gegevens.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. Geen probleem voor mij Privacy Beleid